Iris Schaart Fotografie organiseert cursussen en fotoworkshops in Katwijk en daarbuiten voor fotoliefhebbers die hun vaardigheid en kennis van fotografie willen verbeteren. Misschien heb je net een nieuwe camera gekocht en wil je daar nu zoveel mogelijk uithalen. Of merk je dat jouw foto’s niet helemaal gelukt zijn zoals jij dat gehoopt had? Wil je graag leren fotograferen zonder dat je camera in de automatische stand staat, maar weet je niet hoe je gebruik maakt van alle mogelijkheden van jouw camera? Kies een fotoworkshop of cursus bij Iris Schaart Fotografie en leer in korte tijd je camera optimaal te gebruiken en verruim je fotografische blik. De lessen zijn eenvoudig van opzet en voor iedereen goed te volgen, ook de absolute beginner. Geen ingewikkelde technische theorie, maar direct zelf oefenen. Bij iedere fotoworkshop ontvang je een cursusboek waarin de theorie is opgenomen.

Behalve leerzaam zijn de workshops en cursussen vooral hele gezellige activiteiten die altijd op een mooie foto locatie plaatsvinden. De meeste workshops worden aangeboden in Katwijk of op een fotolocatie nabij Katwijk/Leiden: strand, duinen, meren, polders, oudhollandse taferelen of futuristische architectuur in het Bio Science Park. Kom het eens bekijken met je camera! Raadpleeg de agenda voor de eerstvolgende workshop data.

Na afloop van een workshop blijven deelnemers welkom met hun vragen, die zij per e-mail kunnen stellen. Cursisten waarderen deze extra service en maken er graag gebruik van. Altijd snel antwoord: beloofd!

Voor bedrijven, groepen of scholen zijn ook workshops of foto activiteiten op maat mogelijk.