Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop Luminar fotobewerking

maart 19 @ 7:00 pm - 10:00 pm

 

LUMINAR 

Ontdek het best bewaarde geheim van topfotografen

Fotografeer je graag en wil je het maximale uit je foto’s halen? Dan weet je dat je niet om het leren nabewerken van foto’s heen kunt. Zie jij op tegen het leren van een nieuw computer programma of heb je geen idee met welk programma je het beste aan de slag kunt?

Maak kennis met het gloednieuwe en spectaculaire LUMINAR! De nieuwste en slimste manier om jouw foto’s supersnel na te bewerken met resultaten waar je versteld van zult staan. Eenvoudig in slechts 1 avond aan te leren en superleuk om mee te werken.

Luminar is een professioneel maar zeer betaalbaar software pakket die zowel op een Mac als Windows is te gebruiken. Het voldoet prima als ‘losstaand’ foto nabewerkingsprogramma, maar ook doorgewinterde Lightroom of Photoshop gebruikers worden heel blij van Luminar als plugin. Luminar is een revolutie op gebied van foto nabewerking met enorm handige opties. Het fijne is dat je direct ziet wat het met je foto doet en het programma ‘denkt’ met je mee als je nog startend bent op gebied van foto’s editen. Maak kennis met de intelligente filters en tover in slechts enkele minuten een foto te voorschijn waar je bij andere programma’s heel veel werk qua nabewerking in moet steken. Luminar is hét geheim van veel top fotografen. Ben jij op zoek naar een programma die jouw foto’s snel en eenvoudig de WOW! factor kunnen geven? Dan is Luminar jouw oplossing!

In deze praktische en hands-on workshop van slechts één avond leer je hoe je deze software optimaal kunt gebruiken. Je gaat stap voor stap kennis maken met de werkruimte en de opbouw, het werken in lagen en met filters. Luminar is voor 30 dagen gratis uit te proberen, daarna beslis je of je de software wilt aankopen. De huidige prijs van het programma is 69 euro.

De workshop Luminar fotobewerking wordt aangeboden in kleine groepen, zodat jij achter je laptop direct persoonlijk wordt begeleid. Je zult ervaren hoe snel je dit programma kunt eigen maken. Na de workshop heb je onbeperkt toegang tot de Facebook groep van (oud)cursisten. Een platform waar je elkaar kunt inspireren, tips kunt ontvangen en delen en vragen kunt stellen.

Deze workshop is ook privé te boeken.

Datum

Dinsdag 19 maart 2019  –  19.00 – 22.00 uur

Prijs

79 euro inclusief een handout

Download LUMINAR

Dowload de software via onderstaande link.

 

Gegevens

Datum:
maart 19
Tijd:
7:00 pm - 10:00 pm

Organisator

Iris Schaart Fotografie
Telefoon:
06-44571436