Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Workshop herfstfotografie

november 2 @ 9:30 am - 1:30 pm

 

Leg het kleurrijkste seizoen vast bij de workshop herfstfotografie!

 

Ondanks het soms gure weer, is de herfst een prachtig seizoen om te fotograferen. De explosie aan herfstkleuren en de lagere stand van de zon creëren ideale omstandigheden voor kleurrijke foto’s die rijk zijn aan detail. Spinnenwebben vol dauwdruppels, paddestoelen, bomen in prachtige kleuren en als je geluk hebt mist voor extra sfeer in je herfstfoto’s.

Voor deze workshop herfstfotografie zoeken we het koninklijke landgoed De Horsten in Wassenaar op. Dit bijzondere landgoed waar ook Willem-Alexander en Maxima wonen, biedt een rijke variatie aan bos en duin afgewisseld met vijvers en oude waterwegen. Een prachtig gebied om doorheen te wandelen. Een bezoekje waard is het bijzonder charmante “Theepaviljoen de Horsten” dat in engelse Tudor-gotiek stijl is gebouwd. Op deze plek waan je jezelf een eeuw terug in de tijd. Tijdens onze wandeling zullen we enkele van de mooiste plekken van dit landgoed opzoeken.

 

Datum

zaterdag 2 november 2019  van 9.30 – 14.00 uur

Voor wie

Beginnende en gevorderde fotografen die fotograferen met een digitale compact camera of een spiegelreflex camera. Wil je eerst je camera beter leren kennen?

Kijk dan bij de basiscursus fotografie.

Aantal deelnemers

min 3 – max 15 personen

Prijs

79 euro per persoon inclusief koffie/thee en ebook bordevol tips over herfstfotografie.

Wat breng je mee?

Camera, geheugenkaart(en), extra batterijen/accu, camera handleiding, stevige schoenen, eventueel regenkleding, plastic zak of beschermhoes voor je camera bij regen.

Gegevens

Datum:
november 2
Tijd:
9:30 am - 1:30 pm
Evenement Categorie:

Locatie

Wassenaar

Organisator

Iris Schaart Fotografie
Telefoon:
06-44571436